EliesinKenia.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Het aftellen is begonnen... Nog 6 dagen en dan hoop ik in het vliegtuig richting Kenia te stappen om daar ruim een maand te vrijwilligerswerk te gaan doen.
Ongeveer een half jaar geleden kwam ik in contact met stichting Doingoood, een organisatie die zich inzet voor kleinschalige non-profit projecten in Kenia. Van het een kwam het ander en zo ben ik nu bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn vertrek naar Mombasa!
Daar zal ik als fysiotherapeut aan de slag gaan in Port Reiz school: een school/revalidatiecentrum voor lichamelijk, geestelijk en sociaal gehandicapte kinderen.

Ik ben heel erg benieuwd watik in Kenia allemaal ga meemaken! Via deze weblog zal ik jullie op de hoogte houden van al mijn belevenissen! Vanaf nu zul je hier dus regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis vind je in het profiel

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Natuurlijk kijk ik ook uit naar jullie reacties. Want ik zal jullie(en Anton zeker)vast wel (een beetje) missen.. !

Liefs
Elisabeth

Lieve Elisabeth,

we leven met je mee en vinden het heel leuk dat we in je mailinglijst opgenomen zijn. Veel succes en van harte Gods zegen. Groet de mensen daar van ons.

Arend & Francien

Wauw!!! Wat een avontuur. En wat leuk dat we via de site met je mee op reis mogen. En ook in gebed gaan we natuurlijk met je mee. Veel zegen!!
O ja, we zullen ook een beetje op Anton letten!!!

Mae

Leuk!! Ben benieuwd! Safari njema! ;-)

Tante Kora.

Lieve Elisabeth.
Fijn dat ik in je mailinglijst sta. Zo kan ik met je mee op reis naar Kenia.Veel succes bij je voorbereidingen.
Geen stress hoor!!!!!

Dieuwke

How nice to hear from you!
Wat bijzonder werk ga je doen..Let your Light shine!!
Heel veel succes en plezier!

Groetjes Dieuwke

Anton

Nou schat.....dat was schiphol. Of had ik toch een ticket bij moeten boeken? Als ik me niet bedenk en je alsnog achteraan vlieg, tot over 5 weken fi.
Laat maar snel wat van je horen meis, ik mis je nu al, maar ben blij voor je en trots op je.
XXX Anton

elly mes

Hoi Elies, als ik dit schriijf ( 14.00 UUr) ben je al bijna 6 uur in Mombassa!
Hoe is het daar? hoe was de vlucht? Ik denk aan je en ben heel benieuwd naar alles!
Last van een jetlag? Of een cultuurshock?? Hoe de "woning"?
Hoe is Peter en Betty ?? XXXXXXXXXXXXX mama

Femke

Ik kan niet wachten op je eerste verhalen.
Maak er een mooie tijd van.

Dikke knuffel Femke